Dette kan du bruge en brakpudser til

Nogle arealer er store og tilgroede, hvor en almindelig græsslåmaskine både vil tage for lang tid at bruge, og på samme tid heller ikke vil kunne klare opgaven. Det kan f.eks. være græsområder ved skove eller søer, hvor der kan vokse mere vildt, og græsset kan blive til brak. Ved brak er der brug for en kraftigere maskine, hvor man kan bruge en brakpudser. Som det ligger i navnet, er brakpudseren helt ideel for at få styr på et brakareal. Hvis der skal være mulighed for at kunne bevæge sig ud på brakområder, kan brakpudseren nedklippe det groende, og udseendet vil også nyde godt af det. Du kan klikke her for at se et udvalg af forskellige brakpudsere.

Sørg for den passer til dit køretøj

Når du skal ud for at kigge efter en ny brakpudser, er der en række ting, du skal tænke over og holde øje med. En brakpudser er nemlig ikke helt billig og kan koste flere tusinde kroner. Derfor skal du være helt sikker, på du har valgt den helt rigtige model med de rigtige egenskaber, inden du køber den. De fleste brakpudsere du finder på markedet kan kobles på en traktor. For at knivene på din brakpudser kan dreje rundt, skal der være mulighed for at tilkoble traktoren, og du skal derfor være sikker på, at brakpudseren og traktoren passer sammen.

Størrelsen på din brakpudser

Brakpudsere kan findes i forskellige størrelser. Det du skal tænke mest over ved størrelsen, er hvor bred den er. Jo bredere den er, jo mindre gange skal du kører frem og tilbage. Dette gælder især større arealer, hvor du kan sparer meget tid ved at købe en bred brakpudser. Du finder som oftest brakpudsere med bredder på 120 og 180 centimeter. Du skal også tænke over, hvor ofte du skal bruge din brakpudser, inden du træffer en beslutning.