Sådan spotter du en god restaurant

Skal du på ferie i udlandet? Så kommer du nok til at spise på restaurant et par gange. Men det kan føles som lidt af en jungle, når man passerer den ene restaurant efter den anden og ikke har nogen anelse om, hvordan man finder en god restaurant. I denne oversigt giver vi dig tips til at finde den rigtige.

En fyldt restaurant

Det bedste tegn på en god restaurant er fyldte borde. Det er et vink med en vognstang om, at de lokale ved, at dette er et godt sted at spise. Hvis menukortet, Restaurant indretning og alt det andet falder i din smag, skal du bare prøve at få et bord. Men det kan være svært, hvis restauranten er fyldt. Hvis det ikke er muligt, kan du vente eller bestille et bord til næste dag.

Det skal du kigge efter på menukortet

Man skal passe på med at skære alle restauranter over én kam, men et andet godt tegn på en god restaurant er et lille menukort. Det er nemlig et tegn på, at restauranten har et smalt udvalg, som de så til gengæld laver rigtig godt. Hvis du sidder på en restaurant med både pizza, taco og sushi på menuen er det sandsynligt, at meget af maden ikke er frisklavet og måske endda frossen. Så kan du sagtens finde noget bedre.

Service

Hvis tjenerne virker rolige og ikke farer rundt, er det et tegn på at køkkenet fungerer som det skal, og at maden derfor er bedre. Så kan du sætte dig ned med lidt mere ro i kroppen.

Anmeldelser på nettet

Du kan også læse anmeldelser på nettet. Men vær opmærksom på, at det ikke er alle, som skriver anmeldelser. Ofte er det kun folk som har haft dårlige oplevelser, som skriver anmeldelser og det kan give et forkert billede af restauranten.