Derfor kan I få brug for en skilsmisseadvokat, selvom I ikke er gift

Det er velkendt, at man i de fleste tilfælde har brug for en advokat, når det kommer til en skilsmisse. De fleste skilsmisser indeholder mange følelser og efter er der en part der føler sig forurettet, og ikke er videre samarbejdsvillig. Det er dog ikke kun i forbindelse med skilsmisser, at det kan være en god idé at involvere en advokat. Par der har boet sammen i mange år og har været i forhold uden at blive gift, kan også have forskellige fælles ting, både økonomisk og praktisk, der gør at det kan være nødvendigt at hyre en advokat for at sørge for at bodelingen foregår så retfærdigt og gnidningsfrit som muligt. I denne artikel kan du læse om hvordan man finder en advokat, der kan hjælpe med bodeling for samlevende partnere.

Brug dit netværk

Når det kommer til skilsmisser og brud generelt, så er det et naturligt instinkt at række ud til sin familie og sine venner, for at få trøst og vejledning. Det kan derfor være en rigtig god idé at starte med at række ud til sin familie og sine venner, for at høre om de kan anbefale en advokat der kan repræsentere en, når det kommer til bodelingen og andre juridiske aspekter. 

Brug en søgemaskine

Internettet er måske det bedste sted at finde en advokat, fordi at de forskellige søgemaskiner viser præcist det man søger efter, hvis man formår at være specifik nok i sin søgning. Hvis man f.eks. ønsker at finde en advokat fra ens egen by eller nærområde, så kan man f.eks. søge på ”skilsmisseadvokat + bynavn”. Så vil søgemaskinen vise dig alle de advokater, der er specialiseret indenfor dette område, i din by og fra dit nærområde. Hvis lokationen ikke betyder noget, kan man blot søge på ”skilsmisseadvokat” eller ”advokatfirma” og gå i gang med at kontakte de forskellige potentielle advokater eller firmaer.

Snak med flere forskellige firmaer

Der findes mange advokater derude, som er gode til at sælge sig selv og deres ydelser. Man skal dog være opmærksom på nogle forskellige faktorer inden man bare hyrer den første og den bedste advokat. Først og fremmest skal man finde en advokat man har råd til. Der kan være stor forskel på de forskellige advokaters priser, så sørg for at finde en der passer til dig budget. Dernæst bør man kigge på hvor stor erfaring de har indenfor det specifikke område. Det kan være en fordel at hyre en advokat der ikke blot har erfaring, men også er specialiseret indenfor området. Når du har fundet den advokat du mener er det bedste match, så er det bare at bede dem om at repræsentere dig.