Min Huawei løber hele tiden tør for strøm – hvad gør jeg?

Det er ikke kun os mennesker, der har brug for at lade batterierne op en gang imellem. Det har vores smartphones i høj grad også. Og ligesom mennesker med alderen kan præstere mindre og mindre uden at have brug for at lade op, er det samme historie med din Huawei. Måske kan du huske den første måned med din Huawei, hvor du let kunne gå en hel dag med streaming, SMS’er og opkald uden problemer. Dette varer desværre ikke evigt, og på et tidspunkt når din Huawei et punkt, hvor den konstant har brug for genopladninger. Dette kan på sigt blive irriterende, og det får mange danskere til at fare ud og købe en ny telefon. Men det er faktisk slet ikke nødvendigt. Du kan nemlig bare få dit Huawei batteri skiftet.

Hvordan skifter jeg mit Huawei batteri?

For lige at klargøre, så er din Huawei altså ikke stykker, selvom den hele tiden løber tør for strøm. Den har bare brug for et nyt batteri. Sådan en batteriudskiftning bør du dog ikke foretage selv. Det er nemlig ikke så simpelt, som det lyder. Og gør du det forkert, kan du i værste fald ende med at skade telefonen. Du bør i stedet kontakte en autoriseret reparatør, som så kan foretage batteriudskiftningen for dig.

Hvor finder jeg en autoriseret reparatør?

Du kan finde en autoriseret reparatør af Huawei-telefoner på internettet. Du kan eksempelvis klikke på linket i det øverste afsnit af denne artikel. Inden du kontakter den autoriserede reparatør, bør du dog først finde ud af et par enkelte ting. Først skal du finde frem til hvilken model, du har. Det kan du enten finde på din telefon, ellers står det på din kvittering. Derudover skal du også være sikker på, at der ikke er andre problemer med din telefon.