Sådan kan mobilen gøre livet lettere

Din mobil har mange funktioner. Det har du også gennemskuet. Det kan den store tidsmængde, du bruger på den godt afsløre. Dog har din mobil også mulighed for at hjælpe dig med at imødegå en meget sundere og stressfri hverdag. Dette indlæg vil fortælle dig, hvordan du lader din mobil gøre just det.

En produktiv arbejdsdag

Det kan godt være svært at finde overblik på arbejdet. Papirarbejdet er fuldstændig overvældende og arbejdsopgaverne er ikke til at få styr på. Du kan dog med fordel gøre brug af easytime. På den måde kan du få en meget mere effektiv og produktiv arbejdsdag, som letter dig for stress og besværligheder. Læs mere om easytime på www.easytime.com.

Mål hjerterytmen

Mobilen er meget mere end sjove YouTube videoer og Facebook. Der findes nu utrolig smarte apps, som kan måle din hjerterytme. Dette er en utrolig livsændrende måde at holde styr på sin sundhed. En app som disse kan lade dig måle eksempelvis atrieflimren, som forsages af uregelmæssige hjerteslag. Dette kan blandt andet medføre ubehag i brystet samt blodpropper. En regelmæssig måling af hjerterytmen kan netop give din mobil muligheden for at forudsige atrieflimren. Hvis du endvidere lider af sjældne hjertesygdomme, kan du med ét klik måle dit hjerte, hvorefter din læge vil have en forbedret mulighed for at give dig den rette behandling.

Motivation fra din skridttæller

Du har måske lagt mærke til, at din smartphone kan måle hvert eneste skridt, du tager. Dette er en super måde at holde styr på sin fysiske aktivitet i hverdagen. Du kan motiveres af at tage endnu flere skridt og hermed forstærke din sundhed for hvert skridt, du tager.

Meditation

I takt med at din mobil kan øge din aktivitet, kan den samtidig lade dig slappe af. Der findes adskillige apps, som kan lade dig komme i kontakt med dit sind og opnå en åndelig udvikling.