Økologisk makeup

I takt med at bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere i verden, vinder økologi også frem. Det betyder, at flere og flere begynder at vælge økologiske ingredienser i deres hverdags varer. Mange kvinder bruger makeup hver dag, så hvorfor ikke tage det økologiske valg ved dette også?

Udover at være et mere bæredygtigt valg, er der mange andre gode grunde til at vælge økologisk makeup. Det indeholder nemlig ingen skrappe kemikalier, hvilket kan være allergifremkaldende. Derfor er meget økologisk makeup også allergivenligt. Økologisk makeup er fremstillet af naturlige ingredienser som f.eks. plantebaserede olier, mineraler og voks. Du kan derfor være ganske rolig, når du bruger økologisk makeup på dit ansigt. Du kan derfor have ro i sindet og ikke bekymre dig om kemikalier på din hud.

Der er mange forskellige muligheder, hvis man vil vælge økologisk makeup – eller i hvertfald makeup med økologiske ingredienser. Det er ikke helt nemt at finde makeup, der er 100% økologisk.

Mange makeup brands vælger at skifte nogle af deres naturlige ingredienser ud med økologiske ingredienser. Det er blandt andet brands som Tromborg og Ecooking har flere produkter, der indeholder økologiske ingredienser.

Vil man dog gerne finde et mærke, der er 100% økologisk, så er det helt klart Miild, man skal kigge på. Miild er et makeup brand, der har makeup til hele ansigtet. Makeuppen er perfekt til at lave mere naturlige looks – både til hverdag og fest. Naturlig er et af de centrale ord, når man snakker om Miild. Derfor findes der for eksempel ikke øjenskygge eller eyeliner med crazy farver, som blå og grøn. Det er derfor ikke et brand til de farverige looks, men er helt perfekt til de mere neutrale. At makeuppen er mere neutral betyder bestemt ikke, at man kun kan bruge det til hverdags. Du kan sagtens lave festmakeup med naturlige farver – blandt andet smokey eyes er helt perfekt med neutrale og brunlige nuancer.