Dette bør du pakke i din håndbagage

Har du prøvet at komme frem til din destination, og så er din bagage ikke kommet frem? Det er en yderst irriterende situation, hvis du har pakket nærmest alt i denne kuffert. Derfor er det en god idé, at du pakker din håndbagage så smart som muligt. På den måde undgår du at stå i en lufthavn uden andet end det sæt tøj, du har på.

5 ting du bør have i håndbagagen

  • Pas og penge – Du bør altid have dit pas og dine penge i håndbagagen. Dette gælder også, hvis du har andre vigtige dokumenter med på rejsen.
  • Medicin og vitaminer – Tager du medicin eller vitaminpiller, bør disse også pakkes i håndbagagen. Mangler du vitaminpiller inden din rejse? Så køb vitaminer her.
  • Et ekstra sæt tøj – Det er en fordel, at du pakker et ekstra sæt tøj i håndbagagen, hvis der er plads til det. Herved har du altid noget andet at tage på, hvis din bagage ikke dukker op på destinationen.
  • Underholdning – Det er ligeledes en god idé at have noget underholdning med i håndbagagen. Det kan være en god bog, et magasin eller et spil kort. Har du en tablet, så pak den i din håndbagage.
  • Vigtige toiletsager – Hvis du har nok plads i håndbagagen, kan du ligeledes pakke de mest nødvendige toiletsager i den. Dog skal du huske på, at dine produkter ikke må være over 100 ml. Er de dette, kan du ikke tage dem med i din håndbagage.