Find dit nye dykkerur på Clocks.dk

 

Har du en stor drøm om at finde et dykkerur, så kan Clocks.dk guide dig i den helt rigtige retning. På Clocks.dk er der samlet et væld af lækre dykkerure, så du er i gode hænder, når du skal finde lige præcis det dykkerur som du drømmer om. Et godt dykkerur til den professionelle dykker, som har den helt rette vandtæthed på minimum 20ATM er vigtig, og derfor kan du på deres hjemmeside kun finde ure, som de kan stå inde for og som de ved er af højeste kvalitet.

 

Fede dykkerure som de elsker hos Clocks.dk

Af dykkerure som de kan stå inde for hos Clocks.dk, og som er utroligt flotte, anbefales Swiss Military Hanova Offshore Diver Black & Blue, Certina DS Action Diver og Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition. Disse ure kan du i denne artikel læse meget mere om.

 

Swiss Military Hanova Offshore Diver Black & Blue

Dette flotte dykkerur fra Swiss Military Hanowa er et klassisk herreur, som fremstår i en super flot kombination af sort, blå og stål. Uret er Swiss Made, som er af højeste kvalitet, og her får du et dykkerur med safirglas og en vandtæthed der gør at du sagtens kan dykke dybt i bølgen blå. Uret har en vandtæthed ned på 20 meter.

 

Certina DS Action Diver 

Certina ure er også Swiss Made, og dermed af højeste kvalitet. Dette lækre dykkerur fra Certina kommer med sort gummirem og i rustfrit stål. Urskiven er flot klassisk og sort, og lavet af safirglas, så du er sikker på ikke at få nogle ridser når du dykker rundt blandt koraller. Dette dykkerur har en vandtæthed ned på imponerende 300 meter, og er i den ypperste liga når det kommer til dykkerure. Hos Clocks.dk får dette ur de varmeste anbefalinger.

 

Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition

For dykkeren, hvor det bedste kun er godt nok. Dette ur er det vildeste dykkerur, og til vandsportelskeren, der bare må have det bedste. Uret kan som med Certina uret benyttes til dybhavsdyk ned på 300 meter. Derudover har uret den mest kraftfulde SuperLuminova® på hele markedet, som gør at du kan se klokken, selv i de mest mørke omgivelser. Uret kommer med en kraftfuld og stilet sølvlænke og med en sort/blå urskive. Dette ur er enestående, og får mundvandet til at løbe for selv de mest hærdede og professionelle dykkere.

 

På Clocks.dk er der samlet en lang række fede dykkerure, og håber at kunne inspirere dig til hvor du skal købe det helt rigtige dykkerur for dig.