Gør din bolig salgsklar

Boligvideo

Der er mange måder at skabe interesse omkring din bolig blandt potentielle købere, hvis du går med tanker om at ville sælge den. Mange hyrer en fotograf til at tage billeder. Men flere og flere ejendomsmæglere og private vælger også at lave en præsentationsvideo til en fremvisning af huset. Med en videofremvisning får din potentielle køber mulighed for virkelig at mærke stemningen i sit måske kommende hus. Der er mange overvejelser og forberedelser, som du skal igennem, når du skal sælge din bolig. En videofremvisning er ingen undtagelse.

Tre tips til din videofremvisning

1. Ryd op

Huset skal gerne tage sig godt ud i videofremvisningen. Det er derfor en god idé at rydde op og vise huset fra dets bedste side. Dit hus behøver ikke nødvendigvis at fremstå, som om ingen bor i det, men det er en god idé at rydde op, så huset ser hjemligt, varmt og præsentabelt ud.

2. Skab en god stemning

Ofte er blomster på bordet, frisk frugt i en skål i køkkenet, puder i sofaen og tændte stearinlys med til at skabe en god stemning og hyggelig atmosfære i et hus. Din potentielle køber skal kunne se sig selv have hyggelige stunder i huset og skal frem for alt kunne se husets potentiale. De skal kunne se sig selv samles om madlavningen i køkkenet eller samles i sofaen fredag aften til en god film. Er der eksempelvis børneværelser i dit hus, så gør gerne lidt ekstra ud af disse. En køber med børn vil ofte lægge mærke til særligt børnenes værelser, og hvordan deres børn kan få mulighed for at udfolde sig i deres eget rum.

3. Vis husets muligheder

Har du et hus, som besidder særlige kvaliteter? Det kan eksempelvis være et snedkerkøkken af de allerbedste og mest eksklusive materialer og de bedste hårde hvidevarer, en swimmingpool i baghaven eller et kickass værksted! Så kan det være en god idé at lægge ekstra fokus på disse, og hvad de kan bidrage med til ens familieliv eller hobbyer.

Vis husets omgivelser og nærområde

Hvis der er nogle særligt attraktive lokationer, som huset ligger tæt på, kan disse være gode at få med i jeres fremvisningsvideo. Ligger huset eksempelvis tæt på marker, vand eller skov, så kan videobilleder af disse være med til at imponere og inspirere den potentielle køber. Er der attraktive skoler, legepladser eller parker nær huset, så fremvis også dem. I det hele taget er det en god idé at give køberen et indblik i husets nærområde og nærområdets muligheder. Om det så er mulighed for uden- eller indendørsaktiviteter for børn og voksne, indkøbsmuligheder eller udbuddet af skoler og dagsinstitutioner.

Gør vinduespartierne indbydende

De forskellige vinduespartier i et hus eller en lejlighed kan være med til at gøre huset mere indbydende. Vinduerne i et hus eller en lejlighed giver rummene liv og lys og er med til at skabe særlige stemninger alt afhængig af lysindfaldet. Det kan derfor være en god idé at gøre lidt ekstra ud af dem, og hvad man stiller i dem.