Guide til den perfekte hjemmebiograf

At tage i biografen kan være en spændende og sjov oplevelse. Knapt så sjovt er det, når man bliver forstyrret af snak fra andre gæster eller får popcorn smidt i nakken.

Her har Bang & Olufsen løsningen til dig. Med Beovision-serien kombineret med deres fantastiske højttalere, får du biografoplevelsen hjemme i stuen uden forstyrrende elementer. En løsning, der er oplagt til en romantisk aften med kæresten eller til fredagshygge med familien.

Minimalistisk design med et touch af eksklusivitet

Beovision-serien består af tre forskellige fladskærme – Harmony, Eclipse og Contour.

Et af de nyeste skud på stammen er Beovision Harmony. Her får du valget mellem 65”, 77” eller 88”. Harmony er et fjernsyn, der både er visuelt pænt, men som også bringer fremragende lyd og billeder, og virkelig giver dig en biografoplevelse.

Med sin elegante front og gyldne nuancer, passer TV’et ind i enhver stue. Biografoplevelsen starter allerede, når TV’et med sin motoriserede gulvstand løfter skærmen op og højttalerfronterne åbnes.

Forstærk biografoplevelsen med højttalere

Med indbyggede højttalere i fladskærmene, er det helt valgfrit, om man ønsker ekstra højttalere! Men jo flere højttalere du kobler til fjernsynet, jo større bliver din hjemmebiografoplevelse. Og det tekniske skal du ikke bekymre dig om. Du kobler blot højttalerne til dit tv trådløst eller med kabler. Du behøver altså ingen separat receiver eller forstærker.

Og med et væld af muligheder og forskellige kombinationer, skal der nok være noget til lige præcis dig. Du kan eksempelvis kombinere TV’et med fronthøjttalere eller både med front- og baghøjttalere. Så vil du virkelig føle, at du sidder i en biograf.

Sammensæt eksempelvis Harmony med Beolab 18 og 19, eller Beolab 90 og Beolab 50, hvis det skal være lidt større.

Brug for mere vejledning?

Kan du stadig ikke helt beslutte dig, så ved jeg, at de erfarne medarbejdere hos Nexus Herning, står klar til at vejlede dig til det helt rigtige tv og de helt rigtige højttalere for dig til hver en tid.

Efter det vil du med garanti være klar til at læne dig tilbage, starte streamingtjenesterne op og finde en romantisk film at imponere kæresten med eller familiefilmen, der får børnene til at grine højlydt.