Populære gulvtyper 2020

Inden for gulvbelægning ser vi i 2020 en masse spændende gulve og tilbehør. Hos FlotteGulve.dk sørger vi altid for at være med på det sidste nye og finde ud af hvad der bliver næste års trend. 

Sildeben

Et af de sikre gulvtyper, som vi har set meget til i 2019, men som med garanti også vil være populær i 2020 er sildebensparket. Læs mere her. 

Når vi snakker sildebensparket, er der flere muligheder, da de både fås i almindelig træ, som vi kender den, men den findes også i laminat. Læs mere her. 

Klinker

En anden gulvtype, som med sikkerhed også vil gøre sig bemærket i 2020 er klinker. Inden for klinker sker der hele tiden en udvikling, og mange nye klinker og designs finder vej til vores butikker. Mange flotte farver, mønstre og størrelser vil uden tvivl komme til at præge 2020.

Trægulve

Når vi snakker trægulve, er der jo forskellige typer, såsom plankegulve, 3-stavs- og stavparketter. Alt efter hvad man er til af overfladebehandlinger, er der også her et stort udvalg. Overfladebehandlinger udvikler sig også hele tiden, da nye olier og lakker hele tiden bliver udviklet, således at man kan få en overflade og en farve der udviklet med den sidste nye teknologi.

Vinyler

Vinyler vil vi uden tvivl også komme til at se meget mere til i 2020. Vinylgulve findes i et hav af farver og designs, og så er det et praktisk gulv, hvilket mange rigtig godt kan lide. Inden for vinylgulve sker der også hele tiden en udvikling og mange spændende designs kommer løbende i butikkerne.

FlotteGulve.dk tager hvert år på diverse messer, for at finde mange spændende nyheder, således at kunderne altid får et nyt og spændende udvalg, når de besøger hjemmesiden eller en af FlotteGulve.dk butikkerne.