Sådan gør du plads til gæsterne i dit hjem

Har du ofte gæster på besøg og overnatter de ofte? Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd om, hvordan du finder frem til nogle gode soveløsninger for dig og dine gæster – uanset størrelsen på din bolig.

Har du gæstesoveværelser?

Hvis du har en stor nok bolig til faktisk at have gæstesoveværelser, så kan det være en god ide at tage et kig på de bedste gæstesenge på markedet for tiden. Der er mange at vælge imellem og du kan med garanti finde nogle, som passer ind i din boligindretning.

Det er utroligt rart at man på denne måde kan tilbyde et helt privat værelse til sine gæster, når de gerne vil overnatte ved en. På den måde får de netop lidt privatliv og man bliver ikke selv tvunget til at sove i stuen, fordi man for eksempel gerne vil give dem ens soveværelse.

Du kan eventuelt købe en sovesofa, som du kan trække ud og ind. På den måde kan du holde gæstesoveværelset som en form for lille hyggelig stue – eller endda som et kontor! Og så når du får gæster på besøg kan du blot trække sofaen ud og lave den om til en seng.

En sovesofa kan også bruges i stuen

Du kan naturligvis også benytte en sovesofa inde i stuen, hvis du gerne vil dette. Der er nogle meget smarte sovesofaer man kan købe i dag, hvor man faktisk slet ikke kan se, at de kan laves om til senge. Det er netop sådan nogle sovesofaer, som du skal kigge nærmere på!

Du kan prøve at tage et kig nede i den lokale møbelbutik og se, om de har nogle meget smarte varianter. Men det er sikkert nemmere at finde lige det du leder efter, hvis du kigger inde på nettet. Her har du ofte et meget større udvalg og det er nemt lige at hoppe fra en netbutik til en anden.

En god madras

Hvis gæsterne kun skal overnatte en enkel nat og du ikke har så meget plads at gøre godt med, så kan du også vælge at folde en god madras ud. Du kan for eksempel få en madras som du skal puste op med pumpe. På den måde fylder den slet ikke så meget, når du har den slået sammen.

Du kan få nogle meget gode madrasser i dag og hvis de kun skal overnatte en enkel nat, så går det nok at de sover på madras.