Dette cykeltøj skal du bruge om vinteren

Selvom at de fleste vælger at hive cyklen frem i sommermånederne, betyder det ikke, at du ikke kan køre på de danske landeveje om vinteren. Sommeren er naturligvis den perfekte sæson for cykelture, men det kan også være rart at cykle i vintermånederne.

Tager du på cykelture året rundt, er det en fordel, at du har cykeltøj, som du kan bruge om vinteren. Læs med videre her og lær mere om, hvilket cykeltøj du har brug for til vintermånederne.

Find cykeltøj til vinteren

Om vinteren er det vigtigt, at du klæder dig i flere lag. Når du cykler om vinteren, skal du i hvert fald have cykelbukser på. Dog er det ikke altid nok kun at have cykelbukser på. På de meget kolde dage kan det være nødvendigt med et ekstra lag på indersiden som for eksempel et par skiunderbukser.

Til overdelen er det vigtigt med en cykeljakke i en god kvalitet. Cykeljakken er det yderste lag, og den sørger for, at du holder dig varm og tør. Desuden holder jakken dig fri for den kolde vind. Når du har fundet frem til den rette cykeljakke for dig, skal du finde ud af, hvad du skal have på inde under den. Her kan det være en god idé at tage en cykeltrøje samt en langærmet undertrøje på.

I vintermånederne er det ligeledes værd at overveje at købe varme cykelhandsker til turen samt skoovertræk til dine cykelsko. Skoovertræk holder dine fødder lune og tørre på de kolde og våde dage. Find cykeltøj herre her.