Tøj til de lange gåture

Det kan være en rigtig positiv oplevelse for mange mennesker, når de går lange ture. Det er en måde at slappe af på og give slip på hverdagens stress og bekymringer. Samtidig får man brugt noget energi, får noget frisk luft og lidt motion. Derfor er der rigtig mange positive ting ved at gå ture – om det er for at lufte hunden, have en god snak med en ven eller partner, eller for sig selv.

Én ting er dog helt sikkert, hvis man går mange ture: det er rart at have det rigtige tøj på til det. Noget behageligt og fleksibelt tøj, som ikke er begrænsende og er behageligt at bevæge sig i. Tights er derfor altid et godt valg, når man skal ud at gå. FUSION laver nogle super lækre tights – både som træningstights og hverdagstights. Derfor kan du få nogle super lækre tights, som er komfortable og fleksible, lige meget om du ser din gåtur som træning eller afstresning. De fås også i forskellig tykkelse, så du kan få et par til de fleste temperaturer og en tykkere udgave til køligt vejr.

FUSION har også softshell jakker, som er behagelige, vindtætte og vandafvisende. Disse er også utrolig behagelige og en rigtig lækker støtte på kolde dage. Bliver dette for varmt, er deres løbejakker også vindtætte og vandafvisende – så disse har også en god beskyttelse, når vejret ikke er alt for køligt.

Udover det rigtige tøj, så er de rigtige sko også meget vigtige, når man går mange og/eller lange ture. Det er en rigtig god ide at lade de almindelige sneakers stå derhjemme og tage et par ordentlige vandre- eller løbesko på. Du skal have et par sko, der er støttende, stabile og meget gerne med letvægtsskum, da dette absorberer stødene fra jorden – især hvis du går på et hårdt terræn. Derudover er det også en rigtig god ide at købe lette sko som har en sål, som griber fast i underlaget.