Gin er blevet in

Når man ar stået og lavet et lækkert måltid mad til sine netop ankomne gæster, kan det være en god ide at servere en lille appetitvækker, imens man forbereder det sidste. Det kan så være svært at finde ud af hvad denne appetitvækker skal være, skal kunne og hvad den skal smage af. I Danmark er gin igen, blevet en af danskernes mest foretrukne spiritusser at drikke i selskaber. Derfor er gin også den perfekte appetitvækker, når gæsterne skal have noget lækkert at smage på, mens de venter spændt. Gin er en perfekt drik, når den gerne må være lidt anderledes og lækker, men samtidig meget simpel.

Malfy gin – et hint af det italienske

Når så man skal have fat i en gin der er rigtig god, kan man selvfølgelig finde den hos Vin Med mere. Vin Med Mere har et udvalg af lækre Malfy Gin, som komplimenterer alle festlige begivenheder, som den absolut bedste appetitvækker nogensinde.
Malfy Gin er et eksklusivt brand, som har eksisteret siden 1906, men som har produceret gin i Italien siden 1100-tallet. Derfor kan man med sikkerhed vide at Malfy Gin er meget klassiske og ekstremt kvalitetsbevidste. Malfy Gin er altid stemplet med G.Q.D.I, som er et garantistempel for kvalitet og oprindelse, hvilket kun understreger den helt udsøgte kvalitet Malfy Gin er.

Kun den bedste gin fra Malfy Gin hos Vin Med Mere

Hos Vin Med Mere, tilbyder de fire forskellige varianter af Malfy Gin og disse fire forskellige slags gin er alle meget udsøgte.
Man kan hos vin Med Mere selvfølgelig få fat i den helt originale variant af Malfy Gin, som blandt andet er destilleret med enebær og koriander. Den originale er inspireret af det italienske bjerg Monvisos sneklædte top og de blå søer, så man bliver rigtig taget med på en rejse, når man åbner en flaske Malfy Gin.