Det kan du opleve i Holstebro

Hvis du og din familie snart skal et smut forbi Holstebro, så kan du med fordel undersøge allerede nu, hvad der er af muligheder, når det kommer til aktiviteter for hele familien. Det er nemlig altid en god idé at være forberedt, så du har en idé om, hvad du ønsker, at du og dine børn skal opleve, når de kommer og besøger den jyske by. Og lige her kan du heldigvis blive meget klogere på, hvad du kan opleve i Holstebro. Læs her og bliv klogere på den jyske handelsby.

Borgerne fra Holstebro

Har du alligevel taget din familie med på shopping i gågaden, hvor der er mulighed for at shoppe løs i omtrent 200 forskellige detailbutikker? Så kan i med stor fordel tage gågaden hele vejen til ende og lige tjekke en skulptur ud, der står nede for enden af netop gågaden. Her finder i nemlig skulpturen ’borgerne fra Holstebro’, som er et super fint værk, der er lavet af Bjørn Nørgaard. Helt klart et kig værd, hvis i alligevel er i nærheden!

Gå en tur i Flamingo naturpark

Skal i ud og indånde noget frisk luft, kan i med fordel tage et smut forbi Flamingo naturpark. Det er nemlig en park, der henvender sig til alle familien medlemmer – store som små. Besøger i desuden parken i løbet af dagen, kan i holde pause på den hyggelige café og få en bid mad. Børnene vil helt sikkert elske at få fortalt historier om den store, gamle brønd samt udforske de mange sjove skulpturer, du finder rundt omkring i parken. Gå en hyggelig tur i den friske luft – det vil i helt sikkert sætte pris på efter en lang shoppetur.