Sommerfest gjort let!

Pulsen bliver alt andet end lav, når der her over sommeren og langt ind i efteråret skal afholdes fester hos alle de folk, der har måtte aflyse på grund af COVID-19. For med et hærgende Coronavirus, har der i mere end et år løbende været forskellige – og oftest ekstremt begrænsede – muligheder for at mødes flere mennesker og fejre noget. Det betyder, at der er utallige bryllupper, konfirmation, studenterfester og fødselsdage som er blevet aflyst.

Men! Heldigvis ser det atter ud til, at vi kan smide mundbindet som en sejr over epidemien og igen mødes på kryds og tværs. Det betyder, at de mange aflyste fester kan afholdes – og hvorfor ikke gøre det med at brag af en fest på privatadressen.

Nyd det gode vejr – hold fest i haven

Man kan næsten forestille sig det som et billede på et postkort: En grøn græsplæne med et hvidt festtelt, over det en blå himmel og bag ved teltet et dannebrog blafrende i let vind. En havefest derhjemme er en fremragende måde at holde en god fest på – uden at økonomien løber løbsk.

Du skal bruge et festtelt og til det skal du naturligvis have lejet tilhørende borde og stole, så du kan placere dine gæster ved et bord, hvor de kan nyde hinandens selskab, god mad m.m. Se mere til udlejning af borde og stole på denne hjemmeside, hvor der er alt hvad du skal buge – inkl. hele festpakker.

Til festen skal der naturligvis være mad. Men det smukke her er, at fordi det er en sommerfest, så er det let at anrette en sommerlig buffet eller evt. grille! Sommerfester er kendetegnet af at være mindre formelle, hvormed let afspisning er ideelt. Dertil skal der selvfølgelig være kold vand og øl og vin, hvilket kan bringes ud løbende, så det holdes koldt. Serveres der fra dåser eller flasker, kan drikkevarerne opbevares i spande med is, ellers kan et fadølsanlæg være en god løsning, da det konstant serverer kolde øl.

Prikken over I´et er naturligvis godt med flag og pynt, som sætter streg under det hyggelige arrangement.