Fyld pakkekaldenderen med oplevelser

Julen nærmer sig med hastige skridt, og med julen følger alle de hyggeligste juletraditioner. Der skal måske klippes og klistres, bages julegodter og pyntes op til jul. Børnene, eller måske endda kæresten, skal da også forkæles med en pakkekalender, så den gode julestemning holder ved hver eneste dag i december. Alle elsker pakkekalendere, det er bare med at finde den helt perfekte til den, du gerne vil overraske.

Den mest personlige pakkekalender

Den personlige pakkekalender er også den mest tidskrævende af slagsen. Hver eneste pakke skal enten købes eller laves selv og pakkes ind efter alle kunstens regler. Der er mange måder at gøre det på. Du kan købe små gaver løbende, tage én god shoppingtur på strøget eller online, eller måske endda samle souvenirs fra rejser i løbet af året, hvem ved?

Det sjove ved det personlige pakkekalender er, at man kan være ekstra kreativ med, hvordan pakkerne leveres. Nettet er fyldt med sjove og kreative ideer til, hvordan man kan lave den bedste pakkekalender. Skal alle pakkerne leveres på samme tid, så modtageren kan se alt, hvad de har at se frem til? Eller, skal hver pakke leveres i en julesok? Det sidste kræver selvfølgelig, at man er lusket nok til ubemærket at snige en pakke i sokken hver eneste nat!

Den spændende pakkekalender

Har man ikke helt tid til at kaste sig ud i det store projekt med en hjemmelavet pakkekalender, eller står man på den sidste dag i november allerede, findes der heldigvis masser af færdige løsninger til næsten enhver smag. Der er ingen grænser for, hvad man kan få, og det behøver så absolut ikke at være kedeligt.

Måske man mest er til den traditionelle chokoladejulekalender, men fra en af Danmarks fineste chokoladefabrikanter? Eller skal manden forkæles med en øl- eller whiskeyjulekalender? Hvad med en værktøjsjulekalender til den aspirerende handymand eller en parfume-pakkekalender til hende? Det bedste ved den færdigpakkede kalender er, at den sagtens kan deles, når ingen ved, hvad der er i pakkerne!

Den oplevelsesrige pakkekalender

Julen handler trods alt også om at dele, og det kan man sagtens også gøre med en pakkekalender af den sidste slags, der handler om oplevelser. For hvem siger, at alt det sjove er slut, når pakken er pakket ud? En pakkekalender med oplevelser eller aktiviteter er især god til kæresten eller måske endda den store teenager, som man gerne vil bruge mere tid sammen med.

Oplevelser kan være mange ting. Det kan være alt fra en tur i biografen eller teateret, til en rejse i Danmark eller udland. Oplevelserne kan også fint passe ind som lidt ekstra til den almindelige pakkekalender. Måske øljulekalenderen skal kombineres med en tur på bryggeri? Det handler kun om at være lidt kreativ!