Prøv padeltennis i Aarhus

Padeltennis

Ved at spille padeltennis i Aarhus får du mere motion i hverdagen

Vi ved jo alle sammen godt, at motion er sundt. Det kan dog nogle gange knibe med at finde motivationen frem – især hvis det handler om en løbetur eller et besøg i fitnesscentret. Hvis du har et ønske om at dyrke mere motion i hverdagen, kan det derfor godt betale sig at finde en motionsform, som du synes er sjov – og det er her, at padeltennis i Aarhus kommer ind i billedet

Padeltennis i Aarhus er motion på den sjove måde

I Viby i Aarhus ligger Aarhus Padeltennis. Hver dag kommer der mange padelglade aarhusianere forbi for at svinge ketsjeren og få lidt sved på panden – måske skal du til at være en af dem?

Padeltennis er en forholdsvis ny sportsgren i Danmark. Over de seneste par år har danskerne virkelig opdaget glæden ved sportsgrene og der dukker stadig flere og flere baner til padeltennis op rundt omkring. Som sportsgren har padeltennis dog nogle år på bagen.

Sporten opstod i Mexico i 1969 og har i mange år hovedsageligt været spillet i Spanien og Latinamerika. Sportsgrenen kan bedste beskrives som en blanding mellem squash og tennis, da den spilles indendørs med en speciel ketsjer og en bold, der minder om en tennisbold.

Det kræver ikke nogen særlige sportslige egenskaber at prøve padeltennis for første gang. Hos Aarhus Padeltennis kan du også både låne bat og købe bolde, så du helt slipper for at skulle ud og investere stort i en sportsgren, du endnu ikke har prøvet. Har du fået mod på at give padeltennis i Aarhus et forsøg, kan du booke baner og læse mere på Aarhus Padeltennis’ hjemmeside.