Babyshower kan have lige præcis det tema din veninde drømmer om

Babyshower er en hyggelig tradition, vi i Danmark har fået fra USA. Babyshower handler i bund og grund om at hygge om den kommende mor ved at overraske hende med en hyggelig lille fest. Til de fleste babyshowers har venner og familie lavet mad og kage, købt gaver til den kommende lille ny, samt arrangeret forskellige sjove aktiviteter.

Babyshoweret har normalt et tema i blå eller lyserød, alt efter om den lille ny er en dreng eller pige. Hvis baby er en dreng, har mange valgt et blåt tema, hvor alt bliver købt i lyseblå – for eksempel pynt, tallerkener og plastikglas. Det blå tema kan fortsætte i maden, hvor mange vælger at dekorere kager og muffins med lyseblå glasur og/eller krymmel. Man kunne dog også vælge et andet tema, hvis babyen er en dreng. Det kunne for eksempel være dinosaur-tema, hvis din veninde synes, dette kunne være sjovt. Her ville man måske sætte fokus på grøn i stedet og finde forskellig pynt med dinosaurer på.

Er den lille baby en pige vælger de fleste et lyserødt tema, hvor alt pynt findes i lyserøde farver. Igen, vælger man ofte at gentage den lyserøde farve i glasuren på kager og/eller muffins – man kunne også fortsætte den lyserøde farve i drinks ved for eksempel at bruge pink lemonade, eller andre lyserøde cocktails uden alkohol. Det lyserøde tema kunne også udvikles endnu mere og blive til et prinsessetema i stedet, hvor din veninde gør klar til at bringe hendes egen lille prinsesse til verden. Her kunne den lyserøde pynt udvides med prinsesse-pynt og guld kroner.

Temaet til din venindes babyshower kan blive præcis, som hun ønsker det – lige meget om det er en dreng eller pige, hun skal have. Det handler bare om at sætte den kommende mor og hendes baby i fokus, så skal det nok blive en hyggelig dag.

Balloner i farvetemaet vil være en perfekt tilføjelse til pynten til babyshoweret. Her kan I lave ballonbuketter i den/de valgte farver. Det kunne være forskellige blå og hvide nuancer, lyserøde og hvide nuancer, grønne og hvide nuancer til dinosaur-temaet, eller lyserøde, guld og hvide nuancer til prinsesse-temaet. Balloner er en god form for pynt fordi det er nemt, samtidig med at det virkelig bringer farvetemaet frem.

Det er derfor ikke svært at finde pynt til din venindes babyshower, når først I har valgt et tema, hun vil synes om.