Giv dit barn en gennemført Harry Potter-fødselsdagsfest

Tematiserede fødselsdagsfester er for de fleste børn en kæmpe drøm at opleve. Der er nemlig noget helt unikt ved at kunne udklæde sig som en sjov, sød eller farverig karakter – især hvis alle de andre deltagere har et kostume på inden for samme tema, og man samtidig selv har valgt temaet.

Lad hovedpersonen klædes ud som deres yndlingshovedperson

Harry Potter er efterhånden ved at være en gammel kending, men det bliver serien om den unge troldmand ikke mindre fascinerende og spændende af. Dit barn har måske et særligt ønske om at have Harry Potter-tema til sin kommende fødselsdag. Da kan et hermione kostume være lige præcis, hvad din datter skal bære. Hvis du har en søn, som elsker Harry Potter, kan du også finde kostumer, som imiterer hovedpersonen. Generel rådgivning omkring kostumer kan du finde her. Hvis ikke du finder det nødvendigt at investere i et spritnyt kostume, er det heller ikke voldsomt besværligt selv at lave en kappe ud af et sort lagen el.lign. En pind fra haven kan desuden uden problemer gøre det ud for en tryllestav.

En genial fødselsdagsgave

For børn er gaverne noget af det, der gør fødselsdagen til noget helt specielt. De glæder sig til at åbne og se, om de har fået alt det fede legetøj fra ønskesedlen, eller om forældrene har været kreative ved at finde på noget ekstraordinært. For at gennemføre Harry Potter-temaet kan du give dit barn en gave, som de aldrig vil glemme igen: en tur til Harry Potter Studios i London. Det er ikke kun givende for dit barn, men også for dig. Det vil kunne styrke jeres bånd, give en lækker tur til England, samtidig med at I får skabt en masse uforglemmelige minder. En tur til Harry Potter Studios er den ultimative gave til en Harry Potter-fan.