Bliv akupunktør med en akupunktur uddannelse

Går du med en drøm om at blive akupunktør? Måske du derfor har gået og overvejet, om du skulle begynde på et akupunktur uddannelse? Er det tilfældet, er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en sådan akupunktur uddannelse, som giver dig mulighed for at blive akupunktør med din helt egen praksis. Bliv akupunktør, og giv dig selv muligheden for at hjælpe en lang række mennesker af med deres sygdomme og hverdagsgener! Du kan starte din helt egen praksis, eller du kan blive ansat ved en større akupunkturklinik – valget er helt op til dig! Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i, så kan du lige her læse meget mere om selve uddannelsen og bliv akupunktør her.

Bliv akupunktør på weekendhold eller daghold

Bliv akupunktør med den helt rette akupunktur uddannelse, som blot varer et enkelt år. En sådan akupunktur uddannelse er desuden baseret på praksis, og du vil under hele uddannelsen lære om de klassiske akupunktur teorier, så du bliver helt klar til at blive akupunktør. Strukturen af akupunktur uddannelsen giver dig desuden mulighed for at blive akupunktør samtidig med, at du har et arbejde ved siden af, og du kan ligeledes helt selv vælge, om du ønsker at blive undervist på et daghold eller weekendhold. Med andre ord, bliv akupunktør på en nem og overskuelig måde, og helt uden, at du behøver at gå på kompromis med dit nuværende arbejde – og hvem ønsker ikke det?

Undervisning i Qigong og kinesisk kostvejledning

Under uddannelsen vil du desuden blive undervist i qigong, som giver dig de allerbedste redskaber til at blive i stand til at skabe både trivsel og sundhed blandt dine fremtidige kunder. Af netop den grund bliver du også undervist i kinesisk kostvejledning. I dette forløb vil du få et indblik i de principper samt den tilgang, som man oprindeligt havde til kost indenfor klassisk kinesisk medicin. Du kan således med stor fordel afprøve, hvilken effekt forskellig mad har på dit eget system, således du gennem din egen erfaring samt forståelse har mulighed for at guide dine fremtidige kunder frem til den rigtige kost for dem.