Terapi Aarhus gør op med frygten

Terapi Aarhus har til formål at hjælpe dig af med din frygt, hvis du går og har det skidt, eller hvis der er bestemte situationer du frygter.

Gennem samtaler med uddannede psykologer til terapi Aarhus kan du løbende komme af med din frygt.

Terapi Aarhus har et individuelt forløb for hver person, som bliver fastlagt ved hvert forløb. Her tages der hensyn til hvilken psykolog du skal have, hvor ofte I skal tale sammen og hvilken type terapi aarhus du vil få mest gavn af.

Terapi Aarhus til dit behov

Terapi Aarhus fokuserer ikke udelukkende på individet i terapien, hvis en anden form for terapi aarhus er bedre. Det enkelte individ er selvfølgelige ALTD i fokus og målet for bedring med terapi aarhus. Virtuel Reality er ikke udbredt blandt mange psykologer, og det er også kun i forskningsprojektet. Hvilken behandling du får kommer meget an på hvilken psykolog du bliver tilknyttet ved terapi aarhus.

Gruppeterapi kan du få gennem familieterapi, eller gruppeforløb med andre ligesindede. Hvilken type terapi aarhus du vil få mest gavn af, finder din psykolog aarhus ud af.

Andre former for terapi aarhus som del af en gruppe er familieterapi eller forløb for børn og unge. Hos terapi aarhus har alle psykologerne alle sammen stor erfaring og viden omkring deres faglige område. Samtidig har de fokus på det enkelte menneskes ve og vel.

 

Nye metoder til terapi

Helt nye forskningsprojekter inden for terapi også i aarhus viser at VR med fordel kan anvendes som en del af terapi aarhus behandling. Det er dog langt fra alle steder denne behandling ved terapi aarhus anvendes, men resultaterne er interessante ikke desto mindre.

For psykoseramte patienter der hører stemmer eller ser ting, der ikke er virkelige, kan VR gøre en forskel. Terapien går ud på at se sin frygt i øjnene, og der i gennem blive klogere på den. Forskningsprojekter skal afdække om VR kan være et hjælpemiddel til terapi også i Aarhus. Ved at gennemleve situationen som man frygter, kan man øve sin reaktion på dem. Behandlingen med VR bliver suppleret af spørgeskema både før og efter behandlingen.

Det går ud på at psykologen kan styre omgivelserne i VR, og indstille omgivelserne til at være lig dem man frygter. Det kan være man føler paranoia i bussen eller i supermarkedet. Psykologen kan også tilpasse situationen så den afspejler din frygt med hensyn til hvor mange personer der er i billedet. De kan endvidere også styre hvilken stemning der skal være i billedet og om de skal hviske, stirre eller noget tredje. Programmet der anvendes i VR er hollandsk, men det minder en del om det danske samfund.

Din psykolog ved terapi Aarhus

Den psykolog du ”får” ved terapi Aarhus, er uddannet for det område, så du kan være helt sikker på at få rette terapi behandlingsform, samt den bedste hjælp. Du kan se de forskellige psykologer ved terapi aarhus på hjemmesiden, via linket længere oppe.

 

For mere information se mere her: https://www.dp.dk/p-psykologernes-fagmagasin/.