Bliv en del af et unikt fællesskab på en højskole

Et højskoleophold er en helt særlig oplevelse, der udvikler dig og giver dig nye minder. Så hvis du er mere nysgerrig på at lære nye mennesker at kende samt at blive klogere på dig selv, så er det helt sikkert værd at overveje et højskoleophold.

Find frem til dine ønsker

Der kan være mange grunde til at tage på højskole. Derfor er du også nødt til at gøre dig nogle tanker om, hvorfor du gør det. Det giver dig nemlig en bedre chance for at finde en skole, der passer til dig. Du kan tage på højskole med et håb om bare at få en god oplevelse, men du kan også tage af sted med et håb om at blive endnu bedre til din hobby f.eks.

Det ene udelukker ikke nødvendigvis noget andet, men du er nødt til at have noget at tage udgangspunkt i, når du leder efter en højskole. På Isi.dk kan du læse mere om en idrætshøjskole.

Forbered dig selv på en omvæltning

På en højskole møder du en hel masse nye mennesker, du får mange nye indtryk, og du oplever nye og anderledes ting. Derfor kan du ikke helt forberede dig på, hvad du skal igennem. Men du kan sige til dig selv, at du uanset hvad skal forberede dig på en omvæltning. Det er en omvæltning, der kan være rigtig svært til en start. Men så snart du er mere tryg, så kan du begynde at udvikle dig og nyde dit ophold.

Lær forskellige slags mennesker at kende

Det fede ved en højskole er bl.a., at det er et samlingspunkt for en hel masse forskellige slags mennesker. Hvis du er åben overfor forskellighed og nye mennesker, så har du en chance for at udvikle nogle helt særlige bånd og venskaber.