Prøv at spille cash flow – lær om penge

Kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvordan du håndterer dine penge? Så skulle du måske prøve at spille cash flow – klik her for at se mere. Det er en supergod måde at blive klogere på, hvordan man tjener passive penge. Samtidig kan man lære fra sig overfor andre, som måske gerne vil vide de samme ting om cash flow.

Et simpelt brætspil

Måske er det først lige relevant med en form for forklaring af, hvad cash flow egentlig er. Faktisk er der bare tale om et brætspil, som ligner mange andre spil. Det er ikke så kompliceret i sin rene forstand. Dog må det siges, at det er et spil, man lige skal lære at kende. Cash flow er et brætspil, hvor man skal tænke rigtig meget.

Det vil sige, at man ikke bare vinder og taber på rent held, som man gør i Ludo. Man er derimod tvunget til at tage nogle aktive valg. Man er samtidig nødt til at fokusere på, hvilket strategi man vil følge. Cash Flow handler nemlig om at få et forhold til de penge, man spiller om.

Grunden til, at cash flow er blevet populært, er, at det er enormt lærerigt for virkelighedens økonomi. Selvom det bare er et spil, lærer man en masse om, hvad man kan gøre med virkelighedens penge. Derfor er cash flow så interessant.

En ny tankegang

Når man taler om cash flow, så er det en helt ny måde at snakke om penge. Man lærer nogle bestemte ting i skolen om, hvordan man tjener penge, og hvad der er rigtigt. Cash flow har et helt anderledes, og selvfølgelig lovligt, mindset. Det er et spil, hvor man løbende får en masse erkendelser. Man lærer at tænke kreativt og have et åbent sind. Man lærer i bund og grund at se nogle muligheder frem for begrænsninger. Det kan føre til, at man tjener flere penge på den lange bane.

Vær åben

Hvis man er åben og lydhør, bliver man typisk også klogere. Det er også tilfældet, når man skal spille cash flow. Man skal selvsagt ikke gå ind til cash flow med en indstilling om, at man intet kan lære. I stedet skal man kigge på det som en måde at optimere sin egen tankegang på.

Det betyder også, at man skal turde spørge. Man skal samtidig også turde lære fra sig til andre. Det er nemlig grundlæggende ved cash flow, at man ikke taber noget, fordi andre vinder noget.