Lystfiskeri: Det skal du bruge for at komme i gang

Har du været afsted på et par fisketure her og dér ved de såkaldte Put & Take søer, og er du blevet helt bidt af denne hobby? Så har du måske også overvejet at give dig i kast med lystfiskeri. Der er flere og flere, der finder fiskeri interessant, også fordi det er en afslappende aktivitet, hvor du kan få ro til at være i nuet.

Faktisk kræver det ikke det helt store at komme i gang. Du kan bare læse med videre og se, hvad du reelt skal bruge for at komme i gang med lystfiskeri.

Et fisketegn er en nødvendighed

Ligesom du skal have et jagttegn, hvis du skal gå på jagt, så skal du som udgangspunkt også have et fisketegn, hvis du ønsker at fiske i offentligt tilgængelige farvande. Kravet om fisketegn gælder dog kun alle personer mellem 18 og 65 år. Det eneste sted, der er undtaget af kravet om fisketegn, det er de såkaldte Put & Take søer, hvor du altså kan fiske frit.

Det helt rette udstyr – det gør en verden til forskel

Hvis du ønsker at give dig i kast med lystfiskeri og bringe din fiskerihobby til nye højder, så får du også brug for det helt rigtige udstyr af høj kvalitet.

Her er et par ting, du blandt andet får brug for:

  • Fangst net – fangst nettet er et must-have, hvis du endnu ikke er i besiddelse af sådan et.

  • Waders – de kan holde dig tør gennem hele dagen.

  • De rette sko såsom vadesko, som giver dig god komfort og øget sikkerhed, når du går i vandet.

Det er vigtigt, at udstyret er af god kvalitet, uanset om du køber fangst net, waders eller noget helt tredje. Dermed vil udstyret også holde dét længere.

Nu er der ikke andet tilbage end at sige rigtig god fornøjelse