Få inspiration til nye haveprojekter

Hvis du er typen, der holder af at gå i haven, kan du for alvor begynde at gøre det, når nu det bliver bedre og bedre vejr udenfor. Det er nu frøene skal i jorden og blomsterne skal plantes, men hvad har du ellers af planer om nye haveprojekter henover sommeren? Hvis du har brug for inspiration, kan du få det her.

Læg en ny terrasse

Når vejret begynder at blive bedre, er det også tiden for hyggelige grillaftener ude i haven. Hvis ikke du allerede har en terrasse i din have, gør du dig selv en stor tjeneste ved at lave en. Det kan nemlig fungere som et perfekt samlingssted for din familie og venner. Det kan også være, at du allerede har en terrasse, som bare ikke bliver brugt, fordi den er slidt el.lign. Med belægningssten kan du nemt lave din helt egen nye terrasse.

Gør din have spiselig

Der er ikke noget som at gå ud en sommeraften og plukke krydderurter fra egen have til sin aftensmad. Eller at rende rundt i haven og spise hjemmedyrkede jordbær og ærter. Generelt er det rigtig hyggeligt med en have, hvor der er ting at spise af. Det kan være bærbuske, frugttræer, en køkkenhave med gulerødder, salat, ærter osv. Hvis du vil have et nyt haveprojekt, kan du forsøge at gøre din have mere ”spiselig”. Hvis du har børn, synes de også, at det er rigtig hyggeligt.

Skab mere hygge i din have

Der er altid noget praktisk at tage sig til i haven, men hvor tit gør du noget for bare at gøre din have mere hyggelig? Når din have bliver mere hyggelig, vil du også få endnu større lyst til at opholde dig derude. Det kan du gøre ved at lave små stier, lave hyggekroge rundt omkring, finde nogle fine havemøbler m.m.