Er du behandler eller overvejer du at blive det?

Der findes mange forskellige typer af terapi, men ofte fokuserer den enkelte terapeut på et område af mennesket. Fortrængninger, traumer, kropsmerter og mange andre ting. Ofte må en klient gå til flere forskellige terapeuter for at finde lindring for sine fysiske og/eller psykiske smerter. Måske skyldes myoserne i nakken mere og andet end et hårdt arbejdsliv? Måske skal der psykoterapi eller akupunktur til for at løsne de hårde muskler op. Menneskekroppen og psyken er komplekse størrelser, men de er samtidig sammenhængende.

Hvad nu, hvis vi i stedet anskuede mennesket holistisk?

Det er faktisk muligt at tage en uddannelse, der gør netop det. Hos Body All Mind kan du lære kropsterapi, der anskuer mennesker holistisk. Det betyder, at uddannelsen kombinerer det bedste fra mange forskellige terapiformer. For eksempel:

  • Massage og akupressur. bl.a. stress er en tilstand der ofte sætter sig fysisk i kroppen og kan lindres ved hjælp af massageteknikker

  • Zoneterapi.

  • Meditation. Meditation er noget, som alle kropsterapeuter bør vide noget om. Det kan bruges til at skabe ekstra meget fokus, og meditation kan være med til at skabe et langt sundere liv.

  • Ernæringsterapi. Vores ernæringstilstand har kæmpe stor indflydelse på, hvordan både kroppen og sindet har det.

  • Osteopati. Kropsterapi der anskuer kroppen som et sammenhængende organ

Med en holistisk tilgang til terapi, er du sikker på at kunne hjælpe dine klienter med at få en dyb forståelse af dem selv. Det mentalt sunde menneske har brug for en sund og smertefri krop. Det hele hænger sammen.

Bliv en bedre kropsterapeut

Ved at have et dobbelt fokus på både kroppen som et sammenhængende hele og sindet som værende afhængigt af kroppen, kan Body All Mind terapeuten behandle alle former for lidelser. Se det som en stor værktøjskasse proppet med mange af de mest effektive og velafprøvede terapeutiske værktøjer. Find et kursus her hos Body All Mind.