Få pulsen op for at slappe af – gør løb til din hobby

Majoriteten af befolkningen ville nok svare, at de slapper bedst af ved at slænge sig i sofaen med en film kørende hen over tv-skærmen, hvis de nogensinde blev spurgt, hvad, de mener, afslapning egentlig er. Dog kan det i samme grad være afslappende at få pulsen op, når man nyder sportsudøvelsen.

Deltag i Royal Run 2022

Det er vigtigt for ethvert menneske at deltage i sociale sammenkomster. Uden at få stimuleret vores sociale trang, bliver vi drænede og trætte, fordi vi fra naturens side har behov for selskab og udveksling med andre personer.

Du kan for eksempel deltage i Royal Run 2022, hvor det er muligt for dig at være social og aktiv med løb på samme tid. Til Royal Run kan du endda muligvis møde Kronprinsparret, hvis du er heldig, for de er både arrangører af og deltagende i løbet. Du kan læse mere om datoen for Royal Run 2022 samt løbets koncept i en af artiklerne på Tønder Netavis. Der finder du desuden artikler fra og om Tønder, lige så vel som du finder artikler fra og om sjællandske eller fynske byer. Det er altså ikke afgrænset indhold.

Løb på dine ferier

Hvis du gerne vil komme i løbetræning, men er du nervøs for, om du vil gå fuldkommen i stå med din træning, når du tager på solferie og genopdager, hvor lækkert det føles blot at slappe af med pulsen i ro, så er her et forslag til at undgå dette: Tag løbeskoene med på ferie, og løb jævnligt i ferieperioden. På den måde får du også oplevet det område, du ferierer i.

Fjern fokus fra arbejdet efter fyraften

Kommer du typisk udmattet hjem fra arbejde med tusind hængepartier fra arbejdsdagen, bør du måske begynde at løbe en tur efter din hjemkomst for at fjerne tankernes fokus fra arbejdet.