Sådan sørger du for at du får du trænet selvom du er på ferie

Når man er på ferie, skal man slappe af – og sådan er det. Men det er vidt forskelligt hvordan vi som mennesker anser det at slappe af. Nogen vil helst bare dase den fuldstændig med et glas kold hvidvin, hvorimod andre anser dét at være aktiv uden at stresse over hverdagen, som værende afslappende.

Alt andet lige, så kan det være en god ide at holde sig lidt aktiv selvom man er på ferie – specielt hvis man er på en længere ferie. Ikke blot for at holde kroppen sund, men også for at give sindet en pause for eventuelt tankemylder eller andet der nu måtte køre rundt deroppe.
Når man dyrkere motion bliver man nemlig nødt til at være mentalt til stede, og kroppens ”lidelse” sørger for at man ikke har overskud til at tænke på så meget andet i momentet.
Følg derfor med nedenfor eller tag et smut forbi https://fitnesshelp.dk/ hvis du mangler lidt motivation til at komme afsted over trapperne når du er på ferie.

Find løbetøjet frem dagen inden

Det sværeste er altid at få startet. Så snart man har hul på bylden, så er det meget sjældent at man vender om og giver op efter alt. Så hvis du kan finde en måde hvorpå du kan lokke dig selv afsted, eller måske tirre din samvittighed ved at lægge løbetøjet frem, så er chancen for at du får dyrket lidt motion måske større.

Læg derfor tøjet frem dagen inden, så det første du ser når du står op, er dine løbesko og dit løbetøj. På samme måde er det nemmest at komme afsted fra morgenstunden af, for så er det overstået og du kan dermed slappe af med god samvittighed resten af dagen, og måske endda nyde et ekstra glas vin.

Få andre familiemedlemmer med på ideen

En anden god måde at komme over stepperne på er, at få andre med på ideen. Hvis I er flere om at holde hinanden op på at træne, så er der større chance for at i kommer afsted. Alting er bedre når man udfører det kollektivt, og så har i også noget at snakke om ved middagsbordet, hvis nu f.eks. træning var ekstra hård, eller når i belærer hinanden omkring hvilken bøf man har plads til i maven efter den hårde morgentræning.
Yderligere så skaber det også et stærkere bånd, når man udfører ”hårde” ting sammen. Hvis man kan overkomme dagens hårde gerning sammen, så giver det bare en bedre fornemmelse resten af dagen, og man har god samvittighed overfor hinanden, og ikke blot overfor sig selv.