Gode råd til at veje dig selv

Det kan være en god ide at veje sig selv, hvis man for eksempel gerne vil tabe sig. Men hvordan vejer man egentlig sig selv på den rigtige måde? Her får du nogle gode tips, som du kan bruge, når du skal veje dig selv.

Køb den rette badevægt

Først og fremmest skal du få købt en god badevægt. Der findes mange forskellige badevægte, som du kan vælge imellem, så det gælder bare om at købe en Badevægt, som passer til dine krav.

Gør det på den samme ugedag

Du behøver faktisk ikke at veje dig selv hver dag. Du kan godt nøjes med blot at gøre det ugentligt. Hertil er det en god ide at gøre det på den samme ugedag, så du har et bedre overblik over, hvor meget du vejer efter hver uge.

Hav det samme lette tøj på hver gang

Det er en god ide at have så lidt tøj på som muligt, når du vejer dig selv, da tøjet kan have en indflydelse på det tal, som står på badevægten.

Det er også en god ide at være konsekvent med det tøj, som du tager på, når du vejer dig selv. Dermed kan du ikke risikere, at du nogle gange kommer til at veje lidt mere, når du har noget lidt tungere tøj på.

Tøm din blære

Det er en god ide at tømme din blære, inden du stiller dig på vægten. Du skal nemlig ikke risikere, at din kropsvæske også får en indflydelse på den vægt, som badevægten viser.

Placér din vægt på en hård, jævn overflade

Når du vejer dig selv, så bør du stille din badevægt på en hård og jævn overflade. På den måde sikrer du dig, at din vægt ikke kommer til at stå ustabilt, hvilket kan have en indflydelse på dens evne til at veje dig korrekt.