Gode solbriller til dig, der dyrker sport

Når solen skinner højt på himlen, er det oplagt til at få rørt kroppen og komme udenfor. Der er mange muligheder at gøre brug af når man er ude og nyde det gode vejr.

Men når solen skinner er der en ting som man altid bør huske. Og dette er et par gode solbriller. Dertil skal man ikke bekymre sig om at blive generet af solens lys. Dette gælder også solbriller til sport.

Ligesom almindelige briller, findes der et bredt nummer af variation når det kommer til sportssolbriller. Alt fra stel til design og linse varierer afhængig af hvilken sport de er designet til.

 

Generelt om sportssolbriller

Ud over design, er der også andre fundamentelle forskelle som adskiller almindelige solbriller og solbriller til sport. Sidstnævnte er lavet i et stærkere materiale med et let og fleksibelt stel så de kan både holde til fald og forskellig temperatur.

Mange typer af sportssolbriller er også udstyret med gummi så sidder godt fast men alligevel er en anelse løs og behagelige. Dette er vigtigt hvis du dyrker en sport der kræver regulær bevægelse såsom løb.

Det kan dog være svært at finde rundt mellem de forskellige design hvis du ikke selv er erfaren med brillen inde for din sportsgren. Men der er heldigvis nogle generelle pointere som du kan gøre brug af inden du køber dit næste par sportssolbriller.

 

Solbriller til dig, som er løber

Hvis det er sådan at du er en løber, så er det en god ide at kigge efter et par briller som sidder tæt. Dertil glider de ikke ned på næsen og distraherer dig. Alligevel skal de ikke sidde for tæt så de ender med at dugge til og sløre dit syn.

Derudover skal de også være relativt lette. Afhængig af den rute som du løber på, er det en god ide at vælge et par sportssolbriller med blålysdæmpning. Dette hjælper dig med at tydeliggøre ujævnheder og lignende.

 

Solbriller til dig, som holder af en jævnlig tur på cyklen

Når du er på cyklen, er der risiko for al muligt vejr som endda kan skifte mens du er ude.

Et par solbriller kan beskytte dine øjne over for alt muligt som du kan få i øjnene ud over solen. Fordi vejret er en kraft som ingen kan beherske, er det en god ide at skaffe solbriller hvori du kan udskifte glasset.

Ligesom brillerne til løb, er det væsentligt at disse briller også sidder tæt så de ikke glider ned. For at gøre tingene mere flydende, kan du vælge et par solbriller med specialglas som bliver mørkere eller lyser afhængig af skarpheden på lyset.

Alternativt, hvis du er typen som nyder en god aftentur, er det en god ide at vælge briller med gult glas.