Hold en selvforkælelsesdag

Alle mennesker har godt af at holde en selvforkælelsesdag en gang imellem. Det er rart at komme helt ned i gear og ikke skulle tænke på hverken arbejde, huslige opgaver el.lign. Når du holder selvforkælelsesdag, skal du pakke alle tanker om arbejde og pligter væk, og i stedet være i nuet og nyde det.

Besøg en massør

Du kan lave mange forskellige ting på sådan en selvforkælelsesdag, for det handler egentlig bare om at lave ting, som du ser som forkælelse. Det skal gerne være ting, som kan gøre dig glad, afslappet og godt tilpas. Hvis du nyder en god massage, kan du f.eks. forkæle dig selv med en tid hos en massør.

Det kan også være, at du har nogle kropssmerter, som du døjer med. Så kan du vælge at tage til en fysioterapeut. Det afhænger selvfølgelig af, hvor og hvordan dine smerter er. Men du kan f.eks. prøve Fysioterapi Odense.

Sæt en podcast i ørerne

Nogle gange er det også rigeligt med selvforkælelse, når du giver dig selv lov til bare at slappe af. Det kan du gøre ved at ligge i din sofa eller en lækker stol og læse en god bog, se din yndlingsserie eller lytte til en spændende podcast. Igen er det vigtigt, at du er i nuet og ikke tænker på alt muligt andet.

Hold en hjemmespa

Hvem elsker ikke et varmt bad med efterfølgende ansigtsmaske og manicure? Det er den slags ting, du kan lave, hvis du vil holde en hjemmespa. Du kan også lave dig et dejligt fodbad, imens du ser et afsnit af din yndlingsserie. Det er også sådan noget, som du f.eks. kan gøre med en veninde eller din søster. Det kommer helt an på dit humør. Nogle gange kan du have brug for selskab og andre gange har du brug for alenetid.