Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

Når man har mange ting om ørene, kan det være svært at finde motivationen til at bryde ens rutiner. Ofte har man mange ting, man ønsker at gøre eller lave, men før man gør noget ved sine tanker, er der måske gået flere uger. Kunne du godt tænke dig at begynde at træne, så kan du her få inspiration til, hvordan du finder motivationen til at komme i gang med netop at træne i den travle hverdag.

Investér i noget nyt træningstøj

Det lyder måske mærkeligt at skulle investere i nyt træningstøj, inden man egentligt er begyndt på at træne, men faktisk kan nyt træningstøj give dig motivation til at komme i gang. Når man finder noget tøj, som sidder godt, og som man føler sig tilpas i, vil man have en større lyst til at komme af sted, end hvis man skal hoppe i de gamle og slidte træningstøj. Du behøver ikke at bruge mange penge – du kan blot nøjes med en trøje eller et par bukser til at starte med for at finde ud af, om det er noget, der virker for dig.

Står du i en situation, hvor du mangler penge, kan du låne penge fra danske låneudbydere nu. Sæt dig godt ind i markedet inden du underskriver noget. Sørg altid for at finde ud af om du har andre alternativer, og du bør kun låne, hvis det er nødvendigt. Lån heller aldrig mere end du kan tilbagebetale indenfor løbeperioden.

Find en træningsmakker og lav aftaler med hinanden

Er du et konkurrencemenneske, så er denne løsning måske den helt rette for dig. Når du finder en træningsmakker, så har du en forpligtelse til at få trænet, og måske kan I endda udfordre hinanden i, hvem der kan løbe længst eller løfte tungest. Med en træningsmakker er det langt sjovere at få trænet.