Sådan kommer du i gang med løbeturen

Vi har alle prøvet at glæde os til en løbetur, men når tiden for den endelig kommer, føles sofaen pludselig meget mere behagelig, end den gjorde før – med det resultat, at vi ikke kommer ud og løbe, og i stedet sidder og har dårlig samvittighed. Men det er faktisk ikke nødvendigt at få dårlig samvittighed hver gang – for en løbetur er noget, alle kan komme til at nyde. Se disse 3 essentielle tricks til, hvordan din løbetur bliver så god som muligt.

  1. Hav udstyret klar

Et af de mest fundamentale overvejelser, man skal gøre sig, inden man begiver sig ud på en løbetur, er selvfølgelig omkring sit udstyr. For det første skal tøjet sidde godt, og må også gerne være noget, du synes, er flot – det giver motivation og glæde. Dernæst findes der andre vigtige accessories. Det er blandt andet drikkedunk – for du kan selvfølgelig ikke løbe uden vand. Med disse drikkedunke med tryk kan du designe en personlig drikkedunk, der bliver din følgesvend på alle dine ture – det er helt klart pengene værd!

  1. Vær realistisk

At være realistisk omkring sine mål er lige så vigtigt som løbeturen i sig selv. Sætter man for lave krav, rykker man sig ikke en meter, og sætter man for høje, bliver man sandsynligvis skuffet – hav derfor realistiske forventninger til din tid, dit tempo og et eventuelt vægttab, så du bliver glad og energifyldt.

  1. Tænk på din kost

Kosten har selvfølgelig enormt stor indflydelse på din træning – uanset om du jogger for hyggens skyld eller er professionel idrætsudøver. Det er en god idé at holde styr på dit indtag af vitaminer, proteiner og fedt – for på den måde kan du regulere det, så du finder det nemmere at nå dine mål.