Slap af i kroppen med en tyngdedyne

tyngdedyne hugged

Det er ikke altid lige nemt at slappe af til daglig, og det gælder desværre også, når det er på tide at gå til køjs.

Voksne mennesker skal have omkring 7-8 timers søvn om natten, men det er langt fra alle danskere, der sover så meget, og det kan snildt gå hen og blive et stort problem.

Tidligere studier har vist, at det kan få store konsekvenser for én, hvis man ikke får sin søvn – men heldigvis er der hjælp at hente.

En tyngdedyne kan nemlig vise sig at være super godt hjælpemiddel til alle dem, der kan have svært ved at falde til ro.

Livets fundament

Søvns vigtighed for mennesker kan ikke undervurderes, for man kan simpelthen ikke leve uden søvn.

Tager man et menneskes søvn, tager man et af dets allermest basale livsvilkår, og derfor er det alfa og omega, at man gør alt, hvad der står i ens magt, for at få en god nattesøvn. Uden mad og drikke dur helten ikke, men hvis helten ikke sover, dur han i hvert fald slet ikke.

Svært ved at sove

Søvnbesvær er et udbredt, stort problem, som bør tages meget alvorligt. Studier har før vist, at ens leveår kan blive færre, hvis man ikke får nok søvn, og manglende søvn desuden kan føre til en række gener i dagligdagen, blandt andet koncentrationsbesvær og udtalt træthed.

Derfor er det rigtig vigtigt, at man tager sig selv og sin søvn seriøst og aktivt søger hjælp – og det er her, en tyngdedyne kommer ind i billedet.

Hjælp at hente

Der er nemlig med stor sandsynlighed hjælp at hente med en tyngdedyne fra Hugged.

Flere studier og undersøgelser har således vist, at en tyngdedyne i mange tilfælde kan være stor hjælp, hvis man døjer med søvnbesvær, hvad enten problemerne er affødt af ADHD eller af andre årsager.

Stress og jag i dagligdagen kan for mange menneskers vedkommende betyde, at de har svært ved at komme tilstrækkeligt ned i gear om aftenen, hvilket kan resultere i urolig, afbrudt eller i værste fald slet ingen nattesøvn.

Det er en meget uholdbar situation i længden, men med en tyngdedyne kan man tage et stort skridt på vejen, der sandsynligvis vil hjælpe. Både børn og voksne kan opleve fordele ved eksempelvis en kugledyne, så hvis man lider af søvnbesvær, bør man helt klart give tyngdedynen et skud.